admin-ajax (35)

Rreth Nesh

Kush Jemi Ne

Që nga themelimi i MOVA Group në fillim të vitit 2019, kompania ka ardhur duke u rritur dhe zhvilluar vazhdimisht. Cilësia e shërbimeve të ofruara çon në marrëdhënie afatgjate me klientët në SHBA dhe Europë.

Ne mezi presim të punojmë jo vetëm me lojtarë të mëdhenj, por edhe me biznese dhe kompani të vogla dhe të mesme.

Misioni ynë

Misioni ynë është të ofrojmë transformim dixhital dhe zgjidhje softuerike të gjeneratës së ardhshme totale, me kosto efektive, në kohën më të shkurtër të mundshme të zhvillimit. Ne ndihmojmë për t'i kthyer idetë e klientëve tanë në biznese dixhitale që funksionojnë.

Vizioni ynë

Ne duam të bëhemi partneri kryesor i dixhitalizimit dhe inovacionit për sipërmarrësit dixhitalë

Vizioni ynë

Ne duam të bëhemi partneri kryesor i dixhitalizimit dhe inovacionit për sipërmarrësit dixhitalë

RRIT TRAFIKUN E FAQES SUAJ TË INTERNETIT!

Pse MOVA-DIGITAL

Ne ju ndihmojmë të merrni zgjidhjen më të mirë të biznesit

Procesi i mahnitshëm i punës

Ne vendosim theks të madh në krijimin e përmbajtjes dhe strategjisë që përshtatet për konsumatorin modern.

Potenciali lidhës

Ne shkojmë më lart dhe përtej në kuptimin e vizionit, qëllimeve, dëshirave të nënkuptuara dhe nevojave eksplicite të partnerëve tanë.

Rritja e produktivitetit

Ne krijojmë strategji efektive, identitete të fuqishme, platforma pa probleme dhe përvoja të paharrueshme.

0 +

Klientë të lumtur

0 +

Projekte të përfunduara

0 +

Ekipi profesional

BRENDET TONA

MOVA LABS

MOVA Labs është një hapësirë Inovacioni që i ofron moshave të ndryshme, trajnime, rrjetëzim dhe përgatitje për jetë me teknologjinë dhe njohuritë më të fundit.

MOVA DIGITAL

MOVA Digital është vendi ku rreh zemra e modelit tonë të biznesit! Gjeni çfarë? Zhvilluesit tanë JANË revolucionarë!

MOVA ACCOUNTING

MOVA Accounting përfshin përmbledhjen, analizimin dhe raportimin e këtyre transaksioneve tek agjencitë mbikëqyrëse, rregullatorët dhe entitetet e mbledhjes së taksave.

MOVA HEALTH

MOVA Health ofron shërbime dixhitale për mjekët, klinikat dhe farmacitë.

MOVA ENERGY

Ne ndihmojmë kompanitë të krijojnë modele të reja biznesi dixhitale në sektorin e energjisë. Qëndroni të gatshëm! Produktet tona do të jenë revolucionare!

MOVA SPORTS

Ne dixhitalizojmë performancën tuaj sportive dhe procesin e menaxhimit të ekipit.

DREISCHRITTE.AT

DIGITALERGASTRO