admin-ajax (35)

Ne shëndrrojmë idenë tuaj në një biznes digjital.

Nëse jeni pronar i një biznesi lokal, duhet ta dini tashmë se po bëhet edhe më e ndërlikuar të kesh më shumë klientë që trokasin në derën tuaj. Me situatën aktuale po bëhet më e vështirë të tejkalosh konkurrencën  tënde.

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Shërbimet tona të marketingut lokal do t’ju ndihmojnë biznesin të ketë më shumë klientë.

Na Kontaktoni

Dërgo një mesazh

Çfarë bëjmë ne

Disa nga shërbimet tona

Seo Optimizimi

Ne optimizojmë SEO të faqes tuaj të internetit për të përmirësuar cilësinë dhe sasinë

 

Analiza Të Avancuara

Ne ekzaminojmë të dhënat ose përmbajtjen tuaj duke përdorur teknika dhe mjete të sofistikuara.

 

Fito për çdo klikim

Reklamoni faqen tuaj në mënyrat më fitimprurëse të mundshme

 

Seo Optimizimi

Ne optimizojmë SEO të faqes tuaj të internetit për të përmirësuar cilësinë dhe sasinë

 

Analiza Të Avancuara

Ne ekzaminojmë të dhënat ose përmbajtjen tuaj duke përdorur teknika dhe mjete të sofistikuara.

 

Fito për çdo klikim

Reklamoni faqen tuaj në mënyrat më fitimprurëse të mundshme

 
Kontrollo Web-Faqen tuaj

Ekipi ynë kontrollon çdo aspekt të faqes suaj të internetit dhe biznesit

Mjetet tona të avancuara të raportimit do t'ju tregojnë se çfarë i mungon uebsajtit tuaj dhe pse konkurrenca juaj është përpara jush.

Ne do t'ju kontaktojmë për të marrë detaje specifike dhe për të kuptuar se cilët janë klientët tuaj të synuar.

Fillo Progresin

Kontrolloni SEO-n e faqes suaj të internetit

Fillo Progresin

Kontrolloni SEO-n e faqes suaj të internetit

Rriteni biznesin tuaj

Ne ju sjellim klientë të ri

Mënyra se si kompanitë përdorin metodat e marketingut ka ndryshuar shumë në dhjetë vitet e fundit. Në ditët e sotme, si bizneset online ashtu edhe ato offline përpiqen të zhyten sa më thellë në kanalet dixhitale.

Me shumicën e kompanive që kanë bizneset e tyre të prezantuara në internet, ne mund të shohim një konkurrencë gjithnjë në rritje në marketingun dhe shitjet dixhitale. Nuk është çudi – çdo kompani dëshiron një bazë besnike klientësh. Por për ta arritur këtë, së pari duhet të gjejë drejtime të mundshme. Këtu mund të ndihmojmë duke ju treguar se si të merrni klientët për marketing dixhital me çdo buxhet.

Merrni infromata per secilin hap​

Parakaloni çdo konkurrent

Ne ju ndihmojmë të arrini një performancë biznesi që nuk e keni arritur kurrë më parë.

Përziejeni këtë me kuriozitet të vazhdueshëm, njohuri eksperte të industrisë dhe një ton pasion, dhe do të keni diçka të jashtëzakonshme.  

Shërbimet

Ne ju ndihmojmë me

Marketingu Lokal​

Ne ofrojmë një gjërësi të shërbimeve të marketingut lokal.

Video Marketing

Keni nevojë për shërbime te video marketingut? Na telefononi.

Ndërtimi i Citimeve​

Citimet janë shumë të rëndësishme për marketingun lokal.

Ndërtimi i Lidhjeve

Jo lidhje të padëshiruar. Ndërtim cilësor i lidhjeve!

Optimizimi SEO

Ne kujdesemi për faktorët e optimizimit të SEO të faqes suaj të internetit.

Më Shumë Klientë

Misioni ynë është t'ju sjellim më shumë klientë.